lørdag 6. juni 2009

Ett lite ord #5

Ordet denne gangen på http://scrappemania.blogspot.com/ var "glad" Så min ide ble å lage en Lo med tittelen "Glad i dere", og ett bilde av min lille familie:) Som vanlig er det jeg som har tatt bilde, og er derfor ikke med på det selv. Men det gjør meg ikke noe:)
Beklager det skjeve bildet av Loen, det er virkelig hast-arbeid... Ungene skal i seng nå:)
Ett nærbilde av Invisibles pynten. Genialt at man kan få den fargen man trenger der og da! Jeg tok en enkel løsning, og svertet hele figuren med distress ink, men det er mange andre måter å farge de på også!
Takk for at du tok turen innom, og ha en fortsatt god helg:)

mandag 1. juni 2009

Sweet Wishes

Endelig fikk jeg tid til å lage ferdig ett kort jeg begynte på på onsdags treffet forrige uke.
Jeg hadde det litt travelt, og limte jenta litt skjevt inni. Det har jeg prøvd å fikse ved å stemple grunge corner og swirl i to farger rundt. ELSKER de stemplene!
Baksiden ble en forenklet versjon av framsida:)
Til slutt ett nærbilde av fargelegginga. Stemplet er fra The Greeting Farm, og er fargelagt med Promarker tusjer. Prøvde en ny teknikk på håret som jeg leste om på en eller annen engelsk blogg, husker desverre ikke hvilken. Men jeg ser at jeg trenger flere grå-nyanser! Gleder meg til de kommer i posten;)
Til slutt vil jeg bare nevne ett par fantastiske blogg-candyer som er der ute nå: http://bevscrafts.blogspot.com/2009/06/little-bit-of-candy-for-300000-hits.html
Ta gjerne turen innom, og sjekk ut alle de fantastiske produktene de gir bort:)

Takk for at du tok deg tia til å titte innom, og legg gjerne igjen ett spor etter deg, slik at jeg kan besøke deg:)