torsdag 30. oktober 2008

Cute Card Thursday # 35

Temaet på http://cutecardthursday.blogspot.com/ var "Cheers!" Det trengte ikke være alkohol-drikke, med noe drikke relatert må det være. Jeg leita gjennom stemplene mine, og det eneste jeg kunne finne som kunne passe, var stemplet med tåteflaska:) Ja, så da ble det baby kort:) Og så var det jo en kjempeflott anledning til å ta i bruk min nye tekst-stempelplate fra http://ankasdesign.blogspot.com/ Kjempeflotte stempel!

onsdag 29. oktober 2008

Sukkersøtt # 13

Mitt forsøk på å tolke skissen på http://sukkersott.blogspot.com/!

Sarah Kay Weekly Challenges, # 17: Animals

Mitt første forsøk på denne utfordrings-bloggen, med mitt første sarah kay stempel:) http://sarahkaychallenges.blogspot.com/
Utfordringen var å bruke dyr på kortet. Jeg har brukt ett magnoliastemplel med julenissen og reisdyra:) Ja, og så holder jo jenta en bamse, det er jo også ett dyr;) Morsom utfordring!
Jeg må innrømme, kortet er VELDIG inspirert av Muhren! Hun er så dyktig! Fikk meg til å finne fram distressene mine igjen:)
Den store blomsten har jeg embosset med distress embossing - to ganger. Synes ikke det ble noe bra, så jeg sprayet glimmer mist bronze over, og da likte jeg plutselig resultatet:)
Takk for at du tar deg tid til å titte, legg gjerne igjen ett spor etter deg!




søndag 26. oktober 2008

Enda ett julekort:)

Enda ett julekort jeg har laget:) Jeg hadde helt glemt av Lost konkurransen inne på Arctic Scrapbooking forumet denne helga. Da jeg kom på det, tenkte jeg jeg kunne prøve meg på de få oppgavene som var igjen. Men jeg er så utrolig treg i dag, at jeg ikke nådde fristen med dette kortet:) Ja, ja. Jeg ble nå uansett fornøyd med å få ferdig ett kort i dag, da:)
Nærbilde av blomsten. Det er en Poinsettia fra Imaginisce, som har fått seg en real omgang med glimmermist Latte:) Bladet under er fra en juledekorasjon jeg kjøpte i januar og har demontert:)




lørdag 25. oktober 2008

Bare for å prøve ut litt nytt...

Jeg har kjøpt ett par nye Quickutz dies, her har jeg brukt den ene. Synes den er kjempeflott! Men desverre ble motivet på kortet skjevt og for langt nede da jeg skulle lime det på....
Ja, ja... Har planlagt å lage ganske mange julekort i år, så.....
Takk for at du titter:)

mandag 20. oktober 2008

A spoon full of sugar, challenge 21

Her er mitt forsøk på skissen på http://aspoonfullofsugarchallenge.blogspot.com/
Takk for at du titter;) Kjempehyggelig om du legger igjen ett spor etter deg!

lørdag 18. oktober 2008

Sketch Saturday #21

Her er mitt forsøk på skissen denne uka på sketch saturday bloggen:) Jeg har endelig fått brukt ett av stemplene jeg vant i en Bloggcandy for en tid tilbake siden. Kjempeflott stempel, tusen takk for det:) Jeg synes skissen og stemplet sammen ble litt for "ordentlig" for min stil ,så jeg har distresset alle kanter, og revet litt her og der.
Her ville jeg bare vise fram de nydelige brads-rammene til Kort og godt:) Liker dem kjempegodt!
Ha en fortsatt fin helg, og tusen takk for at du tar deg tid til å titte innom bloggen min:)

mandag 13. oktober 2008

Bloggcandy

Sjekk ut denne flotte bloggcandyen hos http://nattykcards.blogspot.com/
Den trekkes den 18 oktober, så det er ennå god tid til å være med:)

søndag 12. oktober 2008

Cupcace Craft Challenges 8.

Her er det første kortet jeg har laget etter ferien vår:) Vi kom hjem i natt, og noe av det første jeg gjorde i dag, var å sette meg oppe på hobbyrommet! Hekta, jeg? JA!!!
Kortet er laget til en ny utfordringsblogg jeg oppdaget, som hadde en virkelig flott skisse denne uka. Gleder meg til i morgen, for da er det en ny utfordring;) http://cupcakecraftchallenges.blogspot.com/
Beklager dårlig bilde, men jeg ville ikke vente til i morgen med å ta bilde...

Nærbilde av pynten jeg har brukt. Dette er en Spellbinder dies. Og jeg har embosset den:)
Motivet er ett stempel jeg var så heldig å vinne etter en utfordring på sukkersøtt! Snille Camilla sendte ett nydelig kort, og dette flotte stemplet til meg. Fargelegginga er sterkt preget av det kortet hun sendte til meg;)

Ellers så håper jeg alle sammen har en fortsatt fin og kreativ dag:)