torsdag 21. mai 2009

(scRapp #5)

Jeg begynte på denne Loen med utgangspunkt i Noras flotte Lo, som er utfordringen på http://scrappemania.blogspot.com/ nå. Jeg speilvendte oppsettet, men så tok det litt av.... Jeg hadde så mange ting jeg ville ha med:)
Her har jeg blandet blomster fra papirloftet, prima og noen jeg bestillte fra England. Prima swirl, og Martha Stewart sommerfugler.

Her har jeg malt en grunge-hengsel med crackle paint. Bradsene fikk også ett lag crackle paint, i brunt. Flere blomster og sommerfugler også her:)
Til slutt har jeg fargelagt en acetat-swirl med promarker tusjene mine:)
Alt pyntepapir er fra My Minds Eye, og jeg brukte en stensil fra Tattered Rose under ett lag glimmer mist på bakgrundskartongen. den rosa sirkelen er kuttet med en fiskars sirkel punch.
Takk for inspirasjonen!

8 kommentarer:

Anonym sa...

For en flott LO! Så mange lekre detaljer; glimmer misten, swirlen (trodde den var ferdig kjøpt, til jeg leste at du hadde farget den selv!), bradsene, sommerfuglene... ALT! Kjempefin!!!!!!!

Nora sa...

Så nydelig LO! Masse flotte detaljer og veldig fin helhet<3 Gøy at den ble så annerledes enn min!:D

Silje sa...

Kjempefin LO med mange forseggjorte detajer!! :D

Vibeke sa...

Så flott denne ble!! Massevias av lekre detaljer!!:)

Nina sa...

Lekker ble den. Mange fine detaljer.

Anonym sa...

Kjempeflott LO!
Takk for bidraget:)

Brita - ScrappeMania

Pia sa...

wow super rålækkert layout, så nydelige farver og dekorationer

ulrika_m sa...

Vilken fantastiskt fin LO! Älskar acetate-swirlen, det ska jag prova själv också! Tack för att du delar med dig av allt fint du skapar!