onsdag 12. august 2009

Vinterbilder som har ligget leeeeeenge:)

Disse bildene har ligget i ett og ett halvt år nå! Endelig fikk jeg fingeren ut, og fikk scrappet dem. Litt rart å scrappe vinterbilder på sommeren, men godt å få det gjort. Bildene er ikke så gode, de ble tatt i desember, uten noe serlig lys. Det er derfor de har ligget så lenge. Men bildene skal inn i jentenes album, uansett kvalitet på bildene:)
Jeg hadde faktisk glemt at Jeg hadde kjøpt snøfnugg punsjer i fire størrelser! De ble godt brukt på sia:) Jeg kombinerte dem med noen gostshapes, og mye bling. jeg har malt alle med glittermaling, og pyntet med noe knapper i passende farger.
Det største snøfnugget er en chipboard fra Bazzil. Den er malt med en hvit dabber, og med glitter etterpå. Svertet med litt blått for å få de mer fram. Mer bling, og mer knapper:)
Jeg har laget en bord med ene marta stuart punsjen min rundt hele LOen. Syntes det passet bra til snø-temaet:)
Takk for at du tittet, og legg gjerne igjen en komentar, så jeg kan besøke deg:)

5 kommentarer:

Anne Bente sa...

wawwww hvor er den flot, og hvor er det flot med rødt til, så flotte detaljer.

Gunn (Merete) sa...

Denne var bare helt herlig. Jeg digger det røde i denne vinterLoèn. Det er så moro å se på scrappinga di, det er noe spesielt med det du lager.Du bruker det som er i skuddet, men likevel har du din egen spesielle vri på det.Loène dine blir ikke lik noen andres, og det er så flott.

Line sa...

Kjempelekker, Veronica!
Masse flotte detaljer her..

Har bestilt godt over 100 bilder nå.. så nå blir det snart scrapping på meg igjen.. Henger LITT etter kan man si.. :D

Pia sa...

rålækkert og flot a du kan finde den rette vinterstemning frem i layoutet

Anonym sa...

Veldig stilig, til tross for vanskelige bilda å scrappe. Digga den M.S punchen! :) Så du heiv deg rett i scrappinga da du kom heim:)