fredag 6. januar 2012

Skissedilla #144

Jeg har scrappet etter skissen inne på http://skissedilla.blogspot.com/
Bildene er fra fotograferinga i barnehagen. Mange fine bilder:) Fotografen var flink:)


Rundt det ene bildet har jeg satt en ramme fra dusty attic. Rammen er malt med gesso, så klisjet jeg litt distress stickles rock candy på. Litt gammelt bling fant også veien til ramma:)

Alfabetet er det samme jeg brukte på forrige Lo (men tror ikke jeg har noen skrivefeil denne gangen...) Trykket ut i bølgepapp, og malt med gesso. De små bokstavene er fra Kaisers Kraft


Alle blomstene har også fått ett lag gesso på seg. Det er diverse blomster, fra Prima og Wild Orcid Crafts. Litt osteklut bak blomstene.

Flere blomster, med mer gesso:)


Jeg har MANGE blonder og bånd, og fikk plass til litt her og der. Disse oppbevarer jeg i en krukke, så jeg har ikke peiling hvor de kommer fra... Pyntearket er fra Pinkpaisley, og er ett mistables ark. Jeg har mistet med diverse lyse glimmermister, og svertet med distress ink old paper etterpå. Bølgepapp bak bildene, malt med gesso.

Det kom også med en konvolutt fra Melissa Frances, som jeg svertet litt med distress ink, samt klisjet litt distress stains picked fence på.

Det tror jeg var alt, takk for at du tok turen innom. Ha en flott helg, og jeg blir veldig glad for kommentarer;)

3 kommentarer:

Christina C. sa...

What a beautiful page.....stunning details and fabulous design work!

Askeline :) sa...

Herlig og harmonisk LO med masse lekre detaljer og flotte bilder :)

Brit Sviggum sa...

Kjempefin LO! Likte veldig godt de duse fargene og de nydelige blomstene. Veldig fint med gessoen på blomstene. Og den rammen rundt det ene bildet var jo bare SÅ flott!!! Tusen takk for deltakelsen. Ha en fin dag :) Brit