tirsdag 18. september 2012

Copics sommerkonkurranse del 5

 Wow! Tenk at jeg gikk videre til del 5 av http://copicmarkernorge.blogspot.no/ sommerkonkurranse! Det kjennes nesten uvirkelig, med så mange dyktige damer med! I denne delen av konkurransen skulle vi lage vvår egen bakgrunn i tillegg til å fargelegge motivet, med copics. Dette var morro, og jeg har tusjet i dagesvis:)
Jeg kom fram til at jeg hadde lyst til å prøve copics air system sammen med masks. Det gikk over all forventning:) Motivet fra SweetPea fikk en murvegg bak seg, ved hjelp av en Mask fra Prima. Bar det igjen har jeg brukt en anne Prima-mask til å lage en port. Denne har jeg så klippet ut. Og bak det igjen har jeg brukt diverse masker fra Tim Holtz til å lage ett mønsterark. Morro:)
 Motivet er fargelagt med følgende farger:
Hud: E13, E11, E02, E00, E000
Lepper: RV29, RV34, RV32
Hår: E35, E34, YR23, YR20
Kjole: R59, R56, RV34, RV32¨Belte: E47, E44, E43
Metall: W5, W3, W0
Murvegg: E43
Port: W7
Pyntepapir: W5, R56, R59

 Det ble ikke ett tradisjonelt kort denne gange, da symaskinene ropte på meg:) Det ble en lomme, med en tag til å skrive hilsen på inni. Mønsterpapiret bakerst er fra TPC Studio, blomstene og båndet er fra WOC, resten er diverse fra skuffer og skap:)
Når jeg var ferdig med all pyntingen, var det ikke mye av mønsterpapiret som vistes:) Men her ser du hvordan det ser ut under alt det andre:)
Til slutt vil jeg takke Copics Norge for en kjempefin konkurranse, og for mange muligheter til å leke og bli bedre kjent med tusjene mine:) Det har vært virkelig morsomt:)

8 kommentarer:

Strikkelene sa...

Bare en ting å si, Veronica: WOW!!!!

Du er bare RÅ, og jeg heier SELVFØLGELIG på deg i konkurransen!

Gunn (Merete) sa...

Herlig kort, dette motivet var utrolig bra. Så moro å se at du virkelig har kosa deg med tusjene og bakgrunnen din. Og bare så det er sagt, den ble knallfin. Jeg likte dette kortet utrolig godt.
Takk for at du deltar i CMN sin sommerutfordring og lykke til.
Klem Gunn

Cathrine sa...

W O W ! ! !
Oh my gosh, Veronica!! Dette er bare så rålekkert!
Dette ligger i en klasse for seg selv, og du har virkelig gjort dette kortet spesielt.
Bøyer meg i støvet, og 1.plassen ligger i din hule hånd!

Lena sa...

Kjempetøft kort, lykke til i konkurransen :-)

Jill sa...

Utrolig flott og veldig kreativt!
Herlige farger på både bakgrunner og motiv, og jammen mestrer du dine Copics til tusen! :)
Tusen takk for at du deltar på CMN's sommerutfordring og masse lykke til!
Klemmer fra Jill

Ellen sa...

Helt utrolig nydelig kort, og den mursteinsveggen vil jeg prøve når jeg kommer hjem!;)) Fargeleggingen din blir bare..bedre, bedre og best♥!! Jeg ønsker deg maasse lykke til i del 5 og håper du kommer TILBAKE i neste runde av denne thrilleren!!;)Nå legger jeg inn en kopi av kommentarer jeg gir dere alle, men synes det er "fair" at jeg sier ifra til dere!;) Jeg sitter her i Tyrkia, med ferdig laget bakgrunn, og kort, men dessverre så er luftfuktigehten såå høy, at tusjene (2-3 av hovedfargene-brune) "blør", så etter gjentallige forsøk, og på leting etter en scrappebutikk for å kjøpe nye, må jeg gi meg her...og det er dri..surt!!:( Men, dette er jo en hobby som skal gi glede, og ikke masse frustrasjon, hehe!;) Gleder meg kjempe til å følge med videre her, uansett♥!

Yasmine sa...

Dette var virkelig et stilig kort:) En litt røffere stil med så fine farger. Motivet ditt ble et skikkelig blikkfang der hun står framfor muren. Fargeleggingen din er også helt super. Masse lykke til videre. Klem:)

Kjersti sa...

Utrolig stilig kort Veronica, lekkert motiv og nydelig pyntet! Likte så godt klokke-sjablongen du har brukt - og airbrush er jo så moro:)
Lykke til!
KLem fra Kjersti:)