torsdag 6. september 2012

Minialbum. OBS! Maaaaange bilder!

 Da var jeg endelig ferdig med minialbumet jeg lagde for min svigermor:) Det ble mye arbeid, men morro:) Albumet jeg har brukt er ett konvolutt album jeg kjøpte på Bikuben, husker desverre ikke produsenten. Alle sidene er pyntet med mistables ark fra Pinkpaislee. Jeg har brukt distress stain rundt alle kanter, og mistet med tre forskjellige glimmermister på alle:) Forsiden ble også malt med modeling pase og en mask fra Prima. Litt glimmermist på toppen:)
 Første side, med god plass til å skrive hilsen, og skult lomme til mer skriveplass

 Alle sidene er også pyntet med gears fra Spellbinders, klippet ut i brun kartong, og mistet med GlimmerMist Chalkboard Chalk og Plain Jane Baseboard Ivory. Likte utrolig godt effekten av disse på mørk kartong:)
 Her er det ennå en skult lomme til skrift inni konvolutten til høyre. Ved å trekke i gearsene på toppen, kommer tagen fram.
 Enkelte chipboard figurer fra dusty attic er malt med GlimmerGlaze Oil Slick, jeg synes det da lignet støpejern. Elsket den effekten:)
 Det var utrolig mange bilder fom skulle ha plass i albumet, 34 totalt, så jeg har laget en del skulte sider. Her er det en enkel klaff, laget av lokket på konvolutten:)


 Her var også mange bilder som skulle få plass, så her lagde jeg en "brett ned" klaff, for å få plass til flere bilder:) Fant fram mine gode gamle eyeletts og festet med ringer fra Tim Holtz.


En helt enkel bakside tilslutt. Jeg ble ganske fornøyd med albumet til slutt, men angrer på en ting. Skinnbeltet som holder albumet lukket, skulle vært mistet litt på det og, for bedre å passe i fargene... Ja, ja, ingenting å gjøre med det, albumet er levert fra meg:)
Takk for at du holdt ut alle bildene, og håper du likte hva du så:) Ha en fortsatt fin dag:)

9 kommentarer:

Kerttu sa...

ÅÅåh utrolig flott album. Det må ha tatt laaang tid å lage.
Så mange fine detaljer, måtte se flere ganger for å få med alt:)

Flink du er:)

klem

Kerttu sa...

ÅÅåh utrolig flott album. Det må ha tatt laaang tid å lage.
Så mange fine detaljer, måtte se flere ganger for å få med alt:)

Flink du er:)

klem

Line A sa...

WOW! så stilig... utrolig mye flotte detaljer du har fått med deg her... :)

Ida sa...

Det va skikkelig stilig :) du e så utrolig flink!

Strikkelene sa...

Helt utrolig FLOTT gjennomført Veronica. E helt STUM!!! Kan ikke skjønne annet enn at mottakeren av dette albumet må bli fra seg av glede!!

Solveig Murberg sa...

Det der albumet ble bare helt utrolig flott, heldig er han som får det:)
Du er kjempeflink :)

Kjersti sa...

For et flott album du har lagd! Jammen mange timers jobb her, så lekkert pyntet på alle sidene:)
God helg!
Klem fra Kjersti:)

Lena sa...

WOW! så utrolig flott album du har laget, rett og slett imponerende! Her har du lagt ned mange timer med SÅ mange flotte detaljer, skal si du er flink :-) Heldig er han som fikk den!

Cathrine sa...

Tenk at jeg ikke har sett denne før nå!! Gosh, Veronica!!! Den er bare dønn rå! Så mye arbeid det må ha vært, er helt stum her!
L E K K E R T !