fredag 30. oktober 2015

Zombie bursdagskort

Hei:) I dag vil jeg vise fram ett bursdagskort jeg har laget til min søster. Hun har bursdag på Halloween, derfor bruker bursdagskortene hennes å være litt "skumle":)
Motivet til kortet fant jeg på en fargelegging side på nett. Dessverre skreiv jeg ikke ned adressa:( To av mine nyeste dieser kom med på kortet, en ramme fra spellbinders og tekst og ballong fra papirdesign. Papirene jeg har brukt er minst 8 år gamle, jeg fant ikke så mye halloween papirer i mitt stæsj akkurat:) Men godt å bruke noe av det gamle også.
 Motivet ble som vanlig fargelagt med copics. Jeg har printet motivet på feil papir, så et fløyt litt ut enkelte plasser:( Fargene jeg har brukt er:
Hud: B91, BG90, BG93
Dress: E39, E37, E35
Slips: G46, G43, G40
Sko: W9,W7,W5, W4
Øyne: R14, R12, W4, W2, W0. I tillegg brukte jeg en rød penn for å forsterke litt
Innsiden fikk ett oppsett jeg har litt dilla på for tiden. http://www.splitcoaststampers.com Her er link til målene. Ett par spellbinder dieser ble brukt også her, og litt washi-tape, som nesten ikke vises her på bildet:)
 
Min mellomste datter satt sammen med meg og lagde kort i går. Hun brukte samme motiv, og noen av de samme diesene. Josefine er 9 år gammel nå, og er kjempeflink til å lage kort. Her er hennes kort:
 

 Hun har laget ett kort til en gutt i klassen, som har bursdag i dag.
 Ingen tvil om hvem kortet er til. Her har hun leitet gjennom stemplene mine, og funnet fram ett gutte-stempel, og ett alfabet-stempel som ikke har vært i bruk på 10 år:) Så morsomt å se hennes kreativitet:)
 
Med mitt kort ønsker jeg å delta i følgende utfordringer:
http://papertakeweekly.blogspot.no/ Take Your pick, Halloween hues and score Board
 
Tusen takk for at du tok turen innom, og kom gjerne igjen:)
Klem, Veronica

4 kommentarer:

Pop's Cards sa...

This is so cool I love the colours that you have used, thank you for joining us at The Paper Shelter this time hugs Pops x

Gunn (Merete) sa...

Hei
Dette var et stilig kort. Liker miksen av eleganse og rå zombie. Tusen takk for at du deltar i høstutfordringen vår hos CMN.
KLem Gunn***

Ninas Hobbyrom sa...

Morsomt! :D Likte veldig godt innsiden til det øverste kortet! Takk for at du deltok i utfordringen vår hos Copic Marker Norge og lykke til! :)

Adreana Joseph sa...

Your article is accurate and I benefit. I have read many articles, but I found a lot of ideas in this article.Getting bored at home try this Best Auto clicker games for Android!