fredag 25. juli 2008

Mitt første dorull-kort!


Da har jeg også samlet på tomme doruller, og laget kort av dem! Ganske morro å tenke på, men jeg er ikke sikker på om jeg skal fortelle mottakeren hva kortet er laget av! Kanskje han ikke ser humoren i det... Eller?
Uansett, kortet er sterkt inspirert av en av mine favorittscrappere: Linn. http://linnsfristed.blogspot.com/
Hun er skikkelig flink til å sette sammen ting på nye og overraskende måter. Jeg har hermet så godt jeg kunne:)
Bildene av jentene jeg har pyntet tagene med, tok jeg i går. Veldig ferske, med andre ord! Ellers så har jeg brukt SEI papirer, som jeg fikk i LRS månedskit for ett par måneder siden. Og ellers har jeg bare pynta med det jeg fant rundt om kring som kunne passe:)

6 kommentarer:

Line sa...

Så flott dorullkort! Til svigerfar, kanskje? :D

Men hvordan i alle dager har du klart å lage bare 5 hull med BIA? Det knota jeg lenge med og fikk ikke til.. *hum*
Og så ser rullene så flate ut? Hva har du gjort?

Veronica sa...

Hehehe... ja nu kan du lure!
Neida, jeg tok strykjernet fatt, jeg! Da ble de så flate, så:) Ellers så holdt jeg dorullen rett ved siden av det 6. hullet, slik at det ikke ble kuttet, dermed ble det bare 5 hull. Håper du får det til neste gang:)

Vibeke sa...

Så masse flott det er her i bloggen din!!! Hiter kommer jeg gjerne tilbake igjen. Takk for titten!!!:)

FrkTetlie sa...

Tusen takk for kjempekoselig kommentar i bloggen min!:) For et stilig dorullkort! Spørs om jeg må til pers å kjøpe meg bind it all jeg også.. Er meget fristende når man ser hvor fint det blir! :)

Linn sa...

Åh du er jo bare så søt da, takk så mye og du skal vite det er en ære å bli liftet! Jeg blir så glad at jeg blir helt rørt altså!!

Dette ble et kjempelekkert dorullkort og ka lurt å ta strykjernet fatt!!! Slipper man å bruke opp all styrke i hender og armer med en bonefolder :D

Takk for at du la igjen spor etter deg hos meg, du er jo såklart lagret nå til blogglista mi!

Ha en koselig kveld :D

Stine sa...

Heia Veronica!
Sp flott dorullkort, artig å lage sånne! Og smart å lage det til minialbum, super gaveidè! Fine farger og bilder du har brukt, genialt å stryke-må huske det tipset der ja! :)