torsdag 24. juli 2008

To nye bryllupskort

Jer er vist inne i ett skikkelig bryllups-modus for tia! I går kveld gjorde jeg ferdig to kort til, men jeg synes scannen ble så dårlig, så jeg ventet til i dag for å ta bilder.
Det jeg har brukt mest av på disse kortene er vel distress ink:) Alle kanter er distresset, på begge kortene. Ellers så har jeg leitet litt i stemplene mine, og funnet ett par som ikke har blitt brukt så mye, en ramme fra Fancy Pants og ett bryllupspar og en tekst fra Kort og godt. Ellers så har jeg brukt de nye stemplene mine fra Prima, og fra TechniqueTuesday og ett trykk jeg har fått. Masse blomster fra prima, selvfølgelig, samt noen fra nille! Litt Grunge Board og noen rondeller fra Unik Hobby. Pyntepapir fra 7gypsies, kartong fra bazzil og noe gammel kartong fra clubscrap. Trur det var alt jeg har brukt! Pulten min ser ut som ett bombe-nedslag nå, jeg ar leita gjennom nesten alt jeg eier og har:)

4 kommentarer:

Line sa...

Så nydelige brylluspkort!

Anne Kristine sa...

Åååå så nydelige kort!

Linn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Linn sa...

WOw det var vakre kort og spesielt det røde, det var helt magisk og så ut som et lite stykke kunstverk :D

Ps har ikke du hatt blogg før?? Eller er jeg kjempedistre?? Mente jeg har hatt deg i ei bloggliste før bloggen min kræsja?? Uansett du er nu lagt til nå :D