mandag 21. juli 2008

Skumle saker!
Phuuuu...... Da tok jeg til slutt steget fullt ut, og opprettet min egen blogg!


Jeg er en ivrig surfer på andre blogger, men har til nå gjort det "anonymt". Dette skal endres fra nå av:) Jeg elsker å hente inspirasjon fra andres blogger!


Jeg scrapper eller lager kort nesten hver dag, men det er ikke dermed sagt at jeg fullfører på en dag... Jeg er nok en ganske treg scrapper. for eksempel ligger det på pulten min nå 3 Loer og ett kort halvferdige. Plutselig en dag, så skal jeg gjøre dem ferdige!


Her har jeg laget ett "sove-skjema" til min eldste datter. En periode slet vi veldig med at hun ikke ville legge seg om kveldene, derfor laget jeg denne. Det funker som bare det! Nå er det ingen problem med sovinga for henne, og hun har allerede fått flere belønninger.

Skjemaet fungerer sånn at hun får ett fint klistremerke å en stor rute når hun er flink å legge seg. Å når hun styrer mye om kvelden, så får hun bare ett lite gult ett i en av de små rutene. Når hun har fylt ut 5 store ruter, så kan hun velge en belønning fra posene som henger under. I dem er det tags med forskjellige ord på, som natursti eller baking. Dette systemet fungerer kjempefint, og lillesøster måtte selvfølgelig få en maken;) (jeg fikk ikke til å legge bildene der jeg ville... Men de tre første bildene er til lillesøster, og de tre neste er til storesøster.)
Ja, det tror jeg får bli alt for denne gang! Tips og råd om blogging mottas med takk;)

4 kommentarer:

Line sa...

Gratulerer med blog! Endelig!

Legger deg til i bloggen min.. ;)

Hannemor sa...

SÅ herlig det skjemaet med belønninger var - jeg blir helt imponert her jeg sitter og titter jeg!

GLEDER MEG til å følge med videre i bloggen din! :)

Takk for at du titta innom i bloggen min - velkommen igjen! :)

Veronica sa...

Tusen takk for det:)

Julieutrulie sa...

Gratulerer med ny blogg, og takk for besøk i min:)kjempehyggelig

Aldeles nydelig soveskjema du har laget. Du er virkelig flink med detaljer:)