søndag 23. august 2009

Fra hjertet...

Denne gangen har jeg scrappet en side jeg hadde i hodet. Det bruker å være det vanskiligste for meg, jeg får skjelden samme resultat som det jeg har inne i hodet. men denne gangen kom det ganske nært:) Jeg kjøpte ett sett med Tim Holts stempler i sommer, og ideen kom fra stemplene. Jeg er veldig svak for Tim Holts produktene....
Det tok overraskende lang tid å scrappe denne siden, tror jeg brukte fire kvelder, mest med grubling... Det er ikke måten jeg jobber på til vanlig:)
Detaljer fra bårdene. Jeg fikk en ide om å dele ett ark opp i flere striper, og å bruke en kant-punch på alle delene. Det ble tre lag, og jeg jobbet en god stund med å distresse dem etterpå. Jeg likte resultatet, og ser at punchene mine nå kan få flere bruks områder.
Det er lenge siden sist jeg har postet noe nytt nå... Jeg har to store prosjekter på gang, det ene er egentlig ferdig, mangler bare å ta bilder. Og det andre MÅ være ferdig til onsdag... Så det kommer flere poster etterhvert;)
Takk for at du tok turen innom, og legg gjerne igjen en komentar, så jeg kan besøke deg:)

søndag 16. august 2009

Hurtigscrapp

Denne ble laget som en scraplift inne på arctic forumet. Den gikk utrolig raskt å lage! Tror jeg brukte under en time på Loen, inkludert tørketid for glimmermisten:)
Denne sommerfuglen fant jeg på nille. Det var en del av en lang remse, som jeg klippet opp:)
Takk for at du tok turen innom, å ha en fortsatt god dag:)

onsdag 12. august 2009

Vinterbilder som har ligget leeeeeenge:)

Disse bildene har ligget i ett og ett halvt år nå! Endelig fikk jeg fingeren ut, og fikk scrappet dem. Litt rart å scrappe vinterbilder på sommeren, men godt å få det gjort. Bildene er ikke så gode, de ble tatt i desember, uten noe serlig lys. Det er derfor de har ligget så lenge. Men bildene skal inn i jentenes album, uansett kvalitet på bildene:)
Jeg hadde faktisk glemt at Jeg hadde kjøpt snøfnugg punsjer i fire størrelser! De ble godt brukt på sia:) Jeg kombinerte dem med noen gostshapes, og mye bling. jeg har malt alle med glittermaling, og pyntet med noe knapper i passende farger.
Det største snøfnugget er en chipboard fra Bazzil. Den er malt med en hvit dabber, og med glitter etterpå. Svertet med litt blått for å få de mer fram. Mer bling, og mer knapper:)
Jeg har laget en bord med ene marta stuart punsjen min rundt hele LOen. Syntes det passet bra til snø-temaet:)
Takk for at du tittet, og legg gjerne igjen en komentar, så jeg kan besøke deg:)

mandag 3. august 2009

Skisse på Arcticscrapbooking

her er en Lo jeg scrappet til en utfordring på Arctic Scrapbooking forumet. Det var en ganske enkel skisse som var utgangspunktet, men jeg må innrømme at den ble glemt ganske fort.... Det er ikke lett å se at skissa var utganspunktet nå:) Jeg gikk litt bananas med ting jeg ville ha med!
Jeg har sett flere som bruker fjær blandet sammen med blomstene, så det ville jeg ha med denne gangen. Litt "ay it in crystals"kom også med her. Og en blanding av diverse primablomster, samt noen fra england og papirloftet. Og en chipboard bak som var med i den siste pakke fra Little Red Scrapbook.
Hr fikk jeg endelig til å bruke en av de flotte bindersene jeg har hatt liggende noen måneder. Pyntepapiret er ett jeg bestilte fra Trel da hun hadde salg på alt:)
Enda noen flere blomster som ble med:)
Takk for at du tok turen innom, og legg gjerne igjen en kommentar:)