fredag 5. mars 2010

To nye kort:)

Det første legde jeg til forrige ukes skisse på sukkersøt bloggen. Men er selvfølgelig for sein til å delta;) Stemplet er ett jeg fikk trykke opp på scrappetreffet i fjor. Har farget det for en stund siden, men nå har svigermor bursdag i morgen, så da fant jeg det fram:) Ellers ble kortet veldig enkelt, og ikke helt min vanlige stil. Jeg er mer vant til å lage "søte" kort:)
Så ett kort jeg laget til tante Ann som har bursdag i dag:) Det er mer min vanlige stil, men jeg må innrømme at jeg har liftet ganske heftig fra dette kortet til Nina: http://ninaic.blogspot.com/2010/02/i-samme-stil.html
Hun er kjempeflink, og det var mye lettere å komme igang igjen med kortlaginga da jeg kunne "herme" etter ett så flott kort:)
Takk for at du tok turen innom:) kanskje jeg har ett nytt kort allerede i morgen, jeg er godt i gang med ett nå:)

3 kommentarer:

Line sa...

Superflotte kort, Veronica.. Godt å se deg tilbake ;)

Gunn (Merete) sa...

Disse kortene var flotte. Jeg digger det øverste her, har skikkelig sans for denne type stempler. Hyggelig å se "liv" igjen i bloggen.
Ha en flott helg.
Klem Gunn

Nina I. sa...

Så nydelige kort du har laga;-)) Koselig at du finner inspirasjon hos meg! Setter stor pris på at du skriver hvor du har funnet inspirasjonen;-)))

Klem