fredag 12. mars 2010

Friday Sketchers #93

Det er ennå en barnebursdag som står for tur. Denne gangen har jeg fulgt skissa inne på http://fridaysketchersblog.blogspot.com/ Jeg så at en på designteamet hadde laget ett kort med lukkinga på midten, og fikk lyst til å lage ett jeg å:)
Motivet har jeg vært så heldig å få stemple opp av Line (tusen takk, snuppa) og det er fra The Greating farm. Pyntepapirene er Basic Gray, de var de eneste lilla jeg hadde (tips om lillapynteark mottas med takk!) Amalie elsker lilla, og vil at alle kortene hun skal gi bort skal være lilla:) Ellers fikk jeg prøvd de nye spellbinders diesene mine:) Elsker dem! Det er herlig med litt nytt innimellom;)
Takk for at du tok turen innom:)

onsdag 10. mars 2010

Sketch saturday #93

Ett enkelt barne-kort i dag:) Jeg fulgte den nydelige skissen inne på
http://sketchsaturday.blogspot.com/ Morsom skisse, likte den godt:)
Jeg fikk pakke fra papirloftet i går, så papirene jeg har brukt er helt nye:) De er fra DCWV og heter Mariposa. En ny favoritt, uten tvil:) Stemplet er fra The Greeting Farm. Ellers brukte jeg ikke mye pynt, jeg liker å holde barne-kortene litt enkle. Det er ikke alle som setter like stor pris på dem.... Uansett, dattra mi liker å gi dem:)
Takk for at du tok turen innom, og ha en fortsatt god dag:)

tirsdag 9. mars 2010

Whiff of Joy #69 & Friday Sketchers #92

To utfordringer i en:) Det er ikke ofte jeg gjør det, men denne gangen gikk det lett:) Utfordringa på http://wojmondaychallenge.blogspot.com/ var en fargeutfordring; coffe and creem. Det var morsomt:) Og så har jeg fulgt skissen på http://fridaysketchersblog.blogspot.com/ En kjempeflott skisse:) Stemplet ar av de nye Whiff of Joy stemplene jeg bare MÅTTE ha, og pyntearket jeg har brukt er et fra papirdesign. Fargelagt motivet med copic tusjene mine:)
Takk for at du tok turen innom, å ha en fortsatt god dag:)

fredag 5. mars 2010

To nye kort:)

Det første legde jeg til forrige ukes skisse på sukkersøt bloggen. Men er selvfølgelig for sein til å delta;) Stemplet er ett jeg fikk trykke opp på scrappetreffet i fjor. Har farget det for en stund siden, men nå har svigermor bursdag i morgen, så da fant jeg det fram:) Ellers ble kortet veldig enkelt, og ikke helt min vanlige stil. Jeg er mer vant til å lage "søte" kort:)
Så ett kort jeg laget til tante Ann som har bursdag i dag:) Det er mer min vanlige stil, men jeg må innrømme at jeg har liftet ganske heftig fra dette kortet til Nina: http://ninaic.blogspot.com/2010/02/i-samme-stil.html
Hun er kjempeflink, og det var mye lettere å komme igang igjen med kortlaginga da jeg kunne "herme" etter ett så flott kort:)
Takk for at du tok turen innom:) kanskje jeg har ett nytt kort allerede i morgen, jeg er godt i gang med ett nå:)