fredag 5. oktober 2012

Copic Norges sommerkonkurranse FINALE

Det er med skrekkblandet fryd jeg nå endelig er ferdig med mitt bidrag til finalen av copics sommerkonkurranse! Aldri hadde jeg trodd jeg skulle komme så langt, med så mange dyktige kortlagere med! Jeg har lært utrolig mye i prosessen, og er blitt mye tøffere til å eksperimentere med tusjene mine:)

Oppgaven denne gangen var veldig fri, så jeg valgte å tolke den dit hen at jeg skulle vise fram noe av det jeg har lært i de forrige rundene. Jeg lærte til og med noe nytt denne gangen! Jeg har fargelagt med copics, maskert ett Magnolia-gjerde bak motivet fra Saturated Canary, Jeg har fargelagt himmel og snø med copics air systemet, jeg har stemplet på notearket ved hjelp av blender og jeg har brukt blender til å lage snø på himmelen. Jeg har til og med lært at man kan stemple med å fare inn stemplet med copics, bare man er rask:)
Her er kortet mitt. Papiret jeg har brukt til pynt denne gangen er fra Riddersholm. Min nye favoritt ark-produsent:) Lykta er en dies fra Tim Holtz, den har jeg embosset med svart extra thick embossing powder, og rullet ett stempel over mens det var flytende. For å framheve mønstret ytterligere har jeg brukt litt Inka Gold i sølvfarge over. Mer om den senere;)

 Motivet er fargelagt med følgende farger:
Noter: E44, E43, E42, E41, E40
Hud: E13, E11, E02, E00, E000
Lue, jakke, skjørt: BG99, BG96, G85, BG93, BG90
Hår: E35, YR23, YR21
Dusk, lue stillongs: R27, R24, R22, R21, R20, W3, W1, W0
Underskjørt, strømper, tørkle: E53, E51, E50, W0
Himmel: B95, B93, B91
Snø: C2, C0, BG0000
Lampelys: Y15, Y13, Y11
Gjerde: E27, E25, E23, E21
Panel inni: B95, B93, B91, BG0000, BG96, R29
 Ett nærbilde av lykta for å vise at jeg har brukt copicsene mine også her:) Inni lykta har jeg festet en bit  plast-emballasje, som jeg har fargelagt med tre nyanser gule copics. Kristtornen er først malt med hvit gesso, og så fargelagt med flere nyanser copics for å få fargespill. Det er de samme fagene som jeg har brukt på jakka til jenta. Litt glitterlim i midten, fordi det er jul;)
 Det ble ett staffelikort også denne gangen. Her ser du også sløyfebåndene, som jeg har fargelagt med copics og activator. Kristtornene oppe i venstre hjørne er en dies fra Cherry Lynn, tekst-stemplet er fra Northstar Stamps, og diesen jeg har brukt til å klippe den ut er også fra Cherry Lynn.
Panelet inni. Her har jeg brukt clear stams som jeg har farget med copics og trykket direkte på papiret. Først trodde jeg at jeg måtte bruke activatoren for at det skulle virke, men bare man er rask så går det helt fint å stemple uten den:) Så da lærte jeg noe nytt;) Jeg har også brukt Washi tape på ett ark, for så å klippe ut en rosett ved hjelp av Tim Holtz dies.

Det var mitt kort til konkurransen, og til slutt vil jeg bare få si at det har vært utrolig morsomt å få være med! Jeg har lært så utrolig mye nytt, og føler selv jeg er blitt mye flinkere med tusjenen enn jeg var før konkurransen startet! Tusen takk til design-teamet og til http://copicmarkernorge.blogspot.no/ for en flott konkurranse, og jeg håper det kommer flere i framtiden:)

12 kommentarer:

Sivic sa...

Kjempefint bidrag!
Ha ei fin helg :)

Kerttu sa...

Utrolig flott kort deg. Så mange flotte detaljer:)

Lykke til videre, heier self på deg;)

klem

Kjersti sa...

Nydelig julekort i så flotte farger Veronica! Vinterhimmelen ble helt lekker, og så lettvint med mønsterarket - kan fort bli litt flytende med Activator. Og så likte jeg godt lyktestolpen og washitape-blomsten - supert med litt ny inspirasjon!
God helg og tvi-tvi!
Klem fra Kjersti:)

Siv sa...

Noe så vakkert!!!! Takk for at du har stått løpet ut, og levert kvalitet hver eneste gang! Det gleder meg stort å se at du tar i bruk elementer fra de foregående utfordringene nå også - og i tilleg kommer på noe nytt!!! LYKKE TIL, og fortsett leken med Copic! Klemmer fra Siv

Jill sa...

Et utrolig vakkert julekort Veronica! Nydelig fargelegging og flott og ikke minst kreativ bruk av mange fine teknikker. Det er så moro å høre at du har kost deg med sommerutfordringen vår.Det har vært en glede å ha deg med, og du skal vite at vi har storkost oss med å se på alt du har laget hele veien!
Masse lykke til!!
Klemmer fra Jill

Gunn (Merete) sa...

Hei og nok en gang et flott kort. Jeg er virkelig imponert over alt du har klart å få med av teknikker på dette kortet. Du har virkelig jobbet med å bruke tusjene, flott at du føler du har lært mye og ikke minst at du har tatt alle utfordringene som er lagt ut og at du har stått løpet ut. Det har vært en fornøyelse å se alle de flotte bidragene dine.
Da vil jeg bare ønske deg lykke til. 😊
Klem Gunn

Lena sa...

Så flott og full av detaljer, her har du virkelig brukt tid og fått vist fram alle teknikkene du har lært underveis :-)

Masse lykke til i konkurransen :-))

Lene's stempelhjørne sa...

Kjempelekkert kort, Veroncia!
Ønsker deg masse lykke til i finalerunder:O))

Yasmine sa...

Åh dette var nydelig Veronica:)Jeg digger forresten lykten du har lagd..superkul! Lykke til. Klem:)

Connie sa...

Rå lekkert og masse lykke til.
Klem Connie

Marianne sa...

Et utrolig lekkert julekort, og selvfølgelig mesterlig fargelagt!
Lykke til i finalen.
Klemmer fra Marianne:)

Elizabeth sa...

Nydelig kort med masse lekre detaljer. Super fargelegging!!! Lykke til i finalen!
Klem, Elizabeth