torsdag 28. august 2008

Sukkersøtt nummer 4

Jeg fikk nye stempler i posten fra papirloftet i dag, som bare måtte prøves ut!
Og da prøvde jeg meg like så greit på sukkersøtt sin siste utfordring:)
Utfordringen var at man skulle ha med minst tre bånd og minst tre brads. Jeg har tre av hver:)

Scrapmagasinet utfordring nummer 2

Jeg har prøvd meg på utfordring nummer to på scrapmagasinet.
Kriteriene var:
Tre mønsterark. Jeg har brukt My Minds Eye, Making Memories og en rest.
To brads. Her har jeg brukt hjertebrads.
En blomst. Jeg har brukt Prima.
Stempel fra Scrapmagasinet.

I tillegg har jeg brukt en bie fra Unik Hobby inni blomsten.
Nå håper jeg bare hun blir godkjent.... Jeg synes nemlig kurven hennes var så tom, så jeg pynta litt ekstra i den.....

tirsdag 26. august 2008

Kort etter skisse

Jeg har kost meg med en gammel skisse jeg fant på Sarah kay Challenge Blogg. Beklager mørke bilder, men sola har lagt seg, å jeg er utålmodig:)
Jeg har brukt flere typer blomster:)

God kveld, nå skal jeg se på Greys:)

mandag 25. august 2008

søndag 24. august 2008

Nytt magnolia kort

Dette kortet er lagd med ett av de gamle retro-arka fra en blokk jeg kjøpte for flere år siden:) Det er ikke mange av de arka jeg har brukt.... De fleste er gitt bort! Men denne gangen fikk jeg det til:)
Stemplet er magnolia, og jeg kjøpte det for ikke så lenge siden. Første kortet med det stemplet:) Teksten er fra Lines plate, en kjempefin stempelplate for kort som ikke er så jålete, f.eks til mannfolk;) Her finner du den: http://lineshobbykrok.blogspot.com/
Ellers så har jeg brukt Creative Imaginations papirblonde, primablomster, Bazzil tøyblomster, Makingmemories glitterblomster og glitterbrads, knapper og scrappersfloss. Ja å sånne sirkler du bruker til å forsterke hullene på ark du skal ha i ringpermer;)
Ha en fortsatt fin søndag!

lørdag 23. august 2008

Bryllupskort:)

Jeg måtte lage ett til bryllupskort i år:) Dette er til en kollega som gifter seg i dag. Jeg har brukt Grungeboard hjerter som er malt med crackle paint old paper, og deretter svertet litt med walnut stain. Nestabillies ene mine er flittig brukt her:) Notat ark fra makingmemories. Retroblomster, selvfølgelig:) Disse er stemplet med grunge collection fra stempelglede før de er klippet ut. Bredt bånd fra en kjempegammel pakke fra ClubScrap:)
Jeg har brukt nåler til å feste en sløyfe til det brede båndet. Her har jeg også hengt ett par charms fra Unik Hobby. Rondellene er også derifra. Til slutt har jeg brukt SnowAngel alfabetet til å lage foorbokstavene til det lykkelige paret:)

BloggCandy hos Caroline

Sjekk denne lekre BloggCandyen hos Caroline!
http://carolinesglede.blogspot.com/

fredag 22. august 2008

Clear-kort til min søster

Min søster hade bursdag i går, og dette er kortet hun fikk:) Jeg har brukt en halv Hambley Overlay til selve kortet. Hovedstemplet har jeg kjøpt brukt av Anka, så det vet jeg ikke hvam som har produsert. Tekst-stemplet er fra stempelglede:) Jeg har brukt masse rub-ons fra Basic Gray, og pynteark fra restekassa;) En primablomst og litt metall-stæsj fra Unik Hobby.
Inni kortet er også tekst-stemplet fra Stempelglede. Det var artig å lage kortet, men jeg har klødd meg litt i hodet:) Alle sidene måtte planlegges samtidig slik at det ikke vistes noe lim, og at den luftige følelsen skulle bevares:)
Her har jeg skrevet en personlig hilsen. Jeg brukte en bit Lace Cardstock bak arket jeg skulle skrive på, jeg bare svertet det på baksida, slik at det så bra ut på begge sider. Og flere Rub-ons.
Baksiden. Her ser man såvidt lace-cardstocken gjennom kortet. Og mitt nye personlige stempel:)

onsdag 20. august 2008

100% Jente

Her har jeg laget ett baby-kort med den søte magnolia jentebabyen:) Jeg vet at jeg så på en skisse før jeg begynte på kortet, men at skissa ble glemt etterhvert. Jeg husker desverre ikke hvilken skisse jeg så på til å begynne med..... Uansett. Av og til lever bare kortet sitt eget liv, og ting blir til etterhvert som du jobber:)
Kortet er (igjen) laget med bare rester, så jeg vet ikke hvem som har laget arkene. Kanskje Creative Imaginations som har laget arket med scalloper? 100 % stemplet har jeg trykket opp av Line, takk Line:) Trur det er fra Papirloftet:)

Her ser du at jeg har bøyd trykket litt, samt sydd det fast øverst.

Ha en fortsatt god kveld, og takk for at du titter!

tirsdag 19. august 2008

Tilda & Co, cold as ice

Denne gangen har jeg prøvd meg på en utfordring fra Tilda & co bloggen. Reglen var at man bare skulle bruke hvitt og blått, og at ett magnolia motiv var hovedmotivet. Så da lagde jeg årets første julekort:)
Hovedmotivet er ett magnoliastempel jeg fikk i bursdagsgave av min søster. Liker det kjempegodt:) jeg har hatt litt Glossy Accent på snøfnuggene i motivet, og strødd litt hvitt glitter over det. Ellers så er mønsterarket en rest fra to år siden. Husker desverre ikke produsenten. men det er norsk:) God Jul- stemplet er fra Norsk Stempelblad. Det samme er snø-fnuggene. De har jeg embosset med sølv og hvitt glitter. Til slutt har jeg festet noen snø-brads. Enkelt og greit:)
Her ser man litt bedre at jeg har embosset, og hatt glitter i snøfnuggene.


Til slutt har jeg fått en Award fra Angella
Tusen takk for det:)

The rules for this award:
1. The winner can put the logo on his/her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the pepople you've nominated.

De jeg vil nominere er:
Linn
Line
Lise
Anne
Vibeke
Lene
Desiree

BloggCandy;)

Sjekk ut denne flotte BloggCandyen på Inger Maries blogg:)

http://inger-marie-kortdesign.blogspot.com/2008/08/magnolia-dt-kort-og-blogg-candy.html

mandag 18. august 2008

ScrapMagasinets skisse

Jeg har brukt skissa fra ScrapMagasinet til å lage ett bursdagskort. Det var en morsom skisse, og en fin måte å bruke enda litt til reste-papir;)

søndag 17. august 2008

Scrappesnop


Sjekk ut denne BloggCandyen på Scrappemania!
http://scrappemania.blogspot.com/

Sukkersøtt nummer 3

Dette kortet er laget til den tredje utfordringa på sukkersøtt-bloggen. Den er laget etter en skisse der:)
Foe en gangs skyld har jeg laget ett kort HELT uten stempler! Helt tilfeldig, men denne gangen bare ble det sånn:) Pyntearka har jeg hatt liggende i flere år, de er fra A2ZEssentials (?) noe som var i en Little Red Scrapbook pakke for lenge siden. Morro å endelig få brukt litt av dem!
Ellers har jeg brukt diverse primablomster, med rondeller fra Unik Hobby til pynt. Husene har jeg hentet inspirasjon til fra Badanka:)

lørdag 16. august 2008

Bibbi-liftet baby kort:)

Jeg har liftet ett av Bibbis herlige kort:) Hun er så utrolig dyktig! Her er originalen:
http://bibbisdillerier.blogspot.com/2008/03/blog-post.html
Stemplene er Mgnolia baby, Kort og Godt swirl, og papirloftet tekst. Pyntepapir og kartong er rester, så jeg husker desverre ikke hvor de er fra. Utenome det har jeg brukt primablomster, Kaiser bling, Grunge Board, tag fra pPanduro, rondeller fra Unik Hobby og diverse pyntebånd:)
Nærbilde av blomsten på tagen:)

Jeg var også så heldig å vinne BloggCandyen på Stempelgledes nye Blogg:)
Her er den flotte stempelplata jeg fikk! Premien var egentlig Grunge Collection, men den har jeg allerede kjøpt meg, så da fikk jeg velge en annen plate i stedenfor. Ikke lett, hun har så mange fine plater!

Ha en fortsatt fin helg, og legg gjerne igjen ett spor etter deg;)

fredag 15. august 2008

Kort-boks


Jeg har laget en boks med Bind It All maskina mi, til å ha kortene som selges på hobbybutikken i. Malen til å lage den fant jeg her: http://hanglar.blogg.se/2008/june/man-kan-gora-mycket-med-en-bia.html
Jeg har brukt litt stiv papp til alle veggene, og pyntepapir fra American Crafts. Litt blonder, og ett lite skilt forran klipt ut med nestabilies:)

onsdag 13. august 2008

Siste bryllupskort på en stund


Dette kortet har jeg brukt utrolig lang tid på! Det er det første bryllupskortet jeg har laget med bilde av brudeparet, og bare det fikk meg til å knote i flere dager. Til slutt tok jeg meg en frihet å forandret bildet til sort-hvitt. Fargene var også bestemt av hun som bestillte, det skulle være lilla. Flott farge, men av en eller annen grunn en farge jeg ikke bruker så mye. Så var det ny runde med knoting med det. Ja, ja... Kortet ble ikke så værst til slutt, nå håper jeg bare mottaker liker det også:)
Begge pyntearkene er fra Basic Gray, utenom det er det bare brukt kartong og diverse dies. Retroblomster, selvfølgelig:) Og bling samt rondeller og en charm fra Unik Hobby:)

tirsdag 12. august 2008

Vennskap


Jeg har laget ett kort til utfordring nummer to på Sukkersøtt. Jeg ville at kortet skulle være luftig og ganske enkelt, derfor har jeg ikke brukt så mye pynt på det.
Stemplene til rammen er fra Prima, skyene er Magnolia, og teksten er fra en plate jeg kjøpte for mange år siden. Husker ikke av hvem nå......
Utenom det har jeg brukt pyntepapir fra Creative Imaginations, og bling fra Kaiser.

torsdag 7. august 2008

Forsinket bursdags-kort

Her har jeg sittet og pludret litt med ett bursdagskort som burde vært sendt avgårde i forrige uke... Ja, ja, bedre seint enn aldrig, ikke sant?
Søstra mi kom hjem fra ferie med litt små-snacks fra steffens og bikuben til meg:) Så dete kortet ble ett sånnt "prøve masse nye ting" kort. Jeg har brukt glimmer-mist på sirkelen bak jenta, teksten er embosset med distress embossing, og alle kanter er svertet med nye stempelputer. Til og med stemplene er nye, eller i hvertfall magnoliaen og sirkelen bak henne. Ble ikke 100% fornøyd selv, synes det ble litt for skarpe farger. men etter 2 døgns pludder, så bare sier jeg med fornøyd.....
Retroblomstene er ennå flittig i bruk:) Skjønner ikke hvordan jeg har klart meg uten!

tirsdag 5. august 2008

Min første Award!

Line har gitt meg denne Awarden! Tusen takk:)

The rules of this award are:
1. You can give it to one or one hundred or any number in between - it's up to you. Make sure you link to their site in your post.
2. Link back to this blogsite http://www.tammyvitale.com/ so Tammy can go visit all these wonderful women.
And remember the Purpose of the Award: To send love and acknowledgment to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy.

Jeg vil gjerne gi den videre til Muhren http://muhrenssida.com/, fordi hun er utrolig dyktig, og hun var den som virkelig fikk meg hekta på fargelegging og magnolia-trykk.
Jeg vil også gi Awarden til Gunn Merete
http://gunnmereteskreativerom.blogspot.com/ fordi hun er kjempeflink og det var hun som satte meg igang med denne elskede hobbyen for 4-5 år siden:)

mandag 4. august 2008

Sommerfugler...

Ett ganske enkelt kort i dag. Denne gangen ble kortet til etter at jeg hadde stemplett opp motivet. Etter det fant jeg bare fram ting jeg trodde ville passe, og monterte sammen:) Motiv-stemplet har jeg kjøpt brukt fra Anka, og det er fra Hampton Art Stamps. Tusen takk, Anka!
Jeg brukte en fiskars punch på panelet under gratulerer stemplet. Det stemplet er forøvrig fra Stempelglede. Jeg har brukt gull-dabber rundt alle kanter på panelene og også rundt selve kortet.
Sommerfuglen er fra QK. Den er først malt med gull dabber, og deretter dekt med glitterlim. Jeg bruker en glitterlim jeg har kjøpt på hobbybutikken her, som tørker veldig fort. Den heter PicTixx GlitterPen, og anbefales virkelig. Den kommer i mange farger også, men sølv og gull er mest brukt her i huset:) Tusen takk, Line som anbefalte den til meg:)

søndag 3. august 2008

Bloggcandy hos Stempelgal:)

Sjekk ut den flotte blogg-candyen hos Stemeplgal!
http://stempelgalsverden.blogspot.com/

Nye stempler!

Jeg fikk pakke fra Unik Hobby i går, å har kost meg med innholdet i hele går! Det var tre umonterte plater med stempler, så merkelig nok fikk jeg bare tid til å lage ett eneste kort;)
På kortet har jeg brukt grunge Collection fra Stempelglede til å stemple blomstene. Deretter har jeg klippet dem ut med de nye retro punchene mine:) Hovedmotivet har jeg å kjøpt fra Unik Hobby, men husker desverre ikke hvem produsenten er. Ellers så er dette et restekort, både kartongen og mønsterarket er hentet fram fra nederst i reste-haugen:) Det var ett morsomt kort å lage, tror dette stemplet kommer inn blandt favoritt.stemplene mine!

Jeg har brukt pyntenåler til å holde på plass pyntebåndet og scrappersflossen med charms.
Nærbilde av blomstene hvor jeg har stemplet med Grunge Collecton først. Selvfølgelig rondeller i midten, er vist avhenging av dem!

lørdag 2. august 2008

Blogg candy hos Kristine:)

Ennå noen timer igjen til hun trekker en vinner!
http://kristineskort.blogspot.com/2008/07/blog-candy-give-away.html

Feriebok


Dette er en bok jeg laget før vi dro på ferie. Jeg har brukt Bind it All maskina til å lage en bok ut av diverse konvolutter, Journaling spots og tegnepapir. Jeg skrev litt hver dag i boka, og fyllte inn med kviteringer, kart og diverse andre ting etterhvert. Ennå skal jeg fylle inn bilder, men har ikke kommet så langt ennå....

Matrialliste:
- Papp fra Norsk Tipping(jobber på butikk, så har stor tilgang på reklame-matriell derifra) som er malt med to farger. Jeg liker denne pappen, fordi den er ekstra tykk, men ikke så hard at den ikke kan kuttes i min MM skjæremaskin.
- Pyntepapir fra 7gypsies
- Die-cut fra Basic Gray
- Bånd.





Nærbilde av blomstene, hvor jeg brukte litt glitterlim i midten, for å lage litt tekstur i dem.

fredag 1. august 2008

Sommeridyll



Jeg har scrappet ett av mine favorittbilder fra sommeren her oppe (så langt...?) Amalie sitter forran syrin-buska ute i hagen, og poserer villig for meg. Ett skjeldent øyeblikk, vanligvis bare tuller hun:)

Jeg scrappet denne Loen til en utfordring på scrappemania, {Et Lite Ord} #3 . Ordet skulle være idyll., og ellers var det ingen kriterier. Og det passet meg bra denne gangen:) Jeg liker bildet så godt, at det var vanselig å velge pynt som ikke overvelder bildet. Dermed ble det en ganske enkel Lo, ulik min vanlige stil.

Matrial-liste:

Bazzil, pynteark fra My Minds Eye, Trær fra Maya Road, Diverse restepapir, glitter fra MM, hjørnestempel fra kort og godt og banana frog. Diverse reste-bokstaver i passende farger:)