tirsdag 25. september 2012

Litt nytt fra som har vært glemt....

 Jeg har tittet gjennom bilder fra nesten hele året, og da kom det fram fler kort jeg har glemt å legge ut.... Så det kommer til å komme noen kort her etterhvert, som er laget for en stund siden.
Dette er ett bestillingskort jeg lagde i mars. Motiv fra Mo Manning, fargelagt med copics. Pyntepapirene ser ut til å være Pion, blomstene og båndet WOC, swirlen er en sånn lilla dies, husker ikke hvor de er fra.
 En blomst er til og med laget av litt blonder og en retro-flower:) Ikke så ofte jeg har brukt den punchen i det siste:)
Denne gangen har jeg tatt bilde av baksiden også. Her ser du at blonden og båndet går hele veien rundt:)
Dette kortet fant jeg ut passet inn i utfordringene hos
http://craftsandmechallenges.blogspot.no/ hvor utfordringen er "Roses" og
http://stampinfortheweekend.blogspot.no/ hvor utfordringen er "Feeling Floral".
Takk for at du tok turen innom, og kom gjerne igjen:)

mandag 24. september 2012

Sketch Saturday #226

 Jeg måtte plutselig lage ett kort i en viss fart. Da synes jeg det er enkelt med en enkel skisse, og ett relativt stort motiv:) Motiv fra KennyK, fargelagt med copics, mønsterpapir er Basic Gray og en rest fra Konrads dåpskort. Thickers tall og gears fra Spellbinders:)
 Helt enkel innside, stempel fra Norsk Stempelblad.
Litt morsomt gjordet jeg det, og lot tekste poppe fram når du åpner kortet ved hjelp av kartong brettet til trekkspill:)
Skissen jeg har fulgt, fant jeg inne på http://sketchsaturday.blogspot.no/
Takk for at du tok turen innom, og kom gjerne igjen:)

torsdag 20. september 2012

I disse regnværstider....:)

 I dag vil jeg vise fram ett kort jeg har laget kun for teksten sin skyld:) Jeg så denne tekste på en annen blogg, og bare måtte ha den! Synes den er så fin:) Magnolia-jenta ble med i samme apkke fra Bikuben, og endelig er de montert sammen til ett kort:) Teksten er fra Tim Holtz, pyntepapiret eren 6x6 blokk fra My Minds Eye. Blomstene er litt fra WOC og litt fra papirloftet. Metallpynten er noe jeg kjøpte på messa i fjor:)
 Stemplet er fargelagt med copics, fargene jeg har brukt er disse:
Hud: E13, E11, E00, E000, E0000
Kjole: BG78, BG75, BG72, BG70
Paraply: YR27, YR24, YR23, YR21, YR20
Hår: E29, E27, E25, E23, E21
Håndtak: E59, E55
Vann og skygger: B93, B91, B000, B0000, 0
Jeg har også brukt Pearl Pen 101 til regndråpene.
Her er en litt nærmere titt på blomstene. Jeg hadde ingen gule som passet i fargene, så disse er farget med copics, de små blå er også farget på samme måten, Til og med den største fikk ett strøk med tusjene på støvbærerene og litt rundt kanten. Metallpyntene jeg har brukt her, har ligget lenge uten at jeg fant ut hvordan jeg skulle bruke de. Jeg fant endelig en måte, og er ganske fornøyd med den:) Her ser du også litt av en ny spellbinder dies jeg brukte til firkanten, og en punch jeg har brukt til kantene på det ene panelet:)
Dette kortet har jeg laget etter ukens skisse inne på http://pinkinksketchchallenges.blogspot.no/
Takk for at du tok turen innom, og kom gjerne igjen:)

tirsdag 18. september 2012

Copics sommerkonkurranse del 5

 Wow! Tenk at jeg gikk videre til del 5 av http://copicmarkernorge.blogspot.no/ sommerkonkurranse! Det kjennes nesten uvirkelig, med så mange dyktige damer med! I denne delen av konkurransen skulle vi lage vvår egen bakgrunn i tillegg til å fargelegge motivet, med copics. Dette var morro, og jeg har tusjet i dagesvis:)
Jeg kom fram til at jeg hadde lyst til å prøve copics air system sammen med masks. Det gikk over all forventning:) Motivet fra SweetPea fikk en murvegg bak seg, ved hjelp av en Mask fra Prima. Bar det igjen har jeg brukt en anne Prima-mask til å lage en port. Denne har jeg så klippet ut. Og bak det igjen har jeg brukt diverse masker fra Tim Holtz til å lage ett mønsterark. Morro:)
 Motivet er fargelagt med følgende farger:
Hud: E13, E11, E02, E00, E000
Lepper: RV29, RV34, RV32
Hår: E35, E34, YR23, YR20
Kjole: R59, R56, RV34, RV32¨Belte: E47, E44, E43
Metall: W5, W3, W0
Murvegg: E43
Port: W7
Pyntepapir: W5, R56, R59

 Det ble ikke ett tradisjonelt kort denne gange, da symaskinene ropte på meg:) Det ble en lomme, med en tag til å skrive hilsen på inni. Mønsterpapiret bakerst er fra TPC Studio, blomstene og båndet er fra WOC, resten er diverse fra skuffer og skap:)
Når jeg var ferdig med all pyntingen, var det ikke mye av mønsterpapiret som vistes:) Men her ser du hvordan det ser ut under alt det andre:)
Til slutt vil jeg takke Copics Norge for en kjempefin konkurranse, og for mange muligheter til å leke og bli bedre kjent med tusjene mine:) Det har vært virkelig morsomt:)

søndag 9. september 2012

Jeg øver og øver....

Jeg øver og øver med det nye copic air systemet jeg kjøpte her om dagen. Denne gangen har jeg forsøkt å lage en innendørs bakgrunn. Hmmm.... er ikke sikker på om jeg liker den....
Stemplet jeg har brukt er fra Marianne desig, kjøpt hos Nordlys hobby. Papirene er Pion, til mor serien. Jeg fulgter en skisse fra en eller annen plass, men var alt for treg til å nå den utfordringen:)
Fargene jeg har brukt er:
Hud: Mine vanlige; E13, E11, E00, E000, E0000, E02
Sofa og lampe: E57, E55, E53, E51, E50
Strikketøy: R85, R83, R81
Kjole: B93, B91, B0000
Hår: E47, E44, E43, E42, E41
Bakgrunn: T1, T3, T5, Y13, Y11, E51, E50
Neste gang vil jeg nok ikke bruke så mørkt som T5, og jeg vil nok heller bruke E40 serien til veggene. Men jeg lærer:)
Dette kortet vil jeg skal delta på utfordringen hos http://papertakeweekly.blogspot.no/
Takk for at du tok turen innom, og eventuelle komentarer og tips om fargelegging mottas med takk:)

fredag 7. september 2012

Bursdagskort med gammelt stempel

Denne gangen vil jeg vise fram ett kort jeg har laget med ett gammelt stempel fra scrapmagasinet. Morsomt å bruke noe gammelt også:) Motivet er fargelagt med copics, og jeg har for første gang laget en bakgrund med copics air system. Morsomt det, men jeg har myyyye å lære;)
Papirene jeg har brukt er fra Papirdesign og Maja design. Go Create dies til kortet, og spellbinder til motivet og stjernene. Tall og knapper fra skuffer og skap:) "snøen" er laget med en pearl pen.

 Fargene jeg har brukt er:
Hud: E13, E11, E00, E000, E0000, E02
Bukse: E29, E27, E25, E23, E21
Genser: YR27, YR24, YR23, YR21, YR20
Skjerf og sko: YG99, YG97, YG95, YG93, YG91
Hår: E59, E57, E55, E53
Bakgrunn: T3, B32, B34
Det ble ett staffelikort også denne gangen.  Jeg liker hvor enkelt det er å pynte ett kort på denne måten:)
Med dette kortet ønsker jeg å delta på følgende utfordringer:
http://copicmarkernorge.blogspot.no/  Hvor utfordringen er å bruke tall og at kortet ikke kan være kvadratisk.
http://cutecardthursday.blogspot.no/  Her er utfordringen: "Autumn Gold"
Takk for at du tok deg tia til å stikke innom, og ha en fortsatt god dag:)

torsdag 6. september 2012

Minialbum. OBS! Maaaaange bilder!

 Da var jeg endelig ferdig med minialbumet jeg lagde for min svigermor:) Det ble mye arbeid, men morro:) Albumet jeg har brukt er ett konvolutt album jeg kjøpte på Bikuben, husker desverre ikke produsenten. Alle sidene er pyntet med mistables ark fra Pinkpaislee. Jeg har brukt distress stain rundt alle kanter, og mistet med tre forskjellige glimmermister på alle:) Forsiden ble også malt med modeling pase og en mask fra Prima. Litt glimmermist på toppen:)
 Første side, med god plass til å skrive hilsen, og skult lomme til mer skriveplass

 Alle sidene er også pyntet med gears fra Spellbinders, klippet ut i brun kartong, og mistet med GlimmerMist Chalkboard Chalk og Plain Jane Baseboard Ivory. Likte utrolig godt effekten av disse på mørk kartong:)
 Her er det ennå en skult lomme til skrift inni konvolutten til høyre. Ved å trekke i gearsene på toppen, kommer tagen fram.
 Enkelte chipboard figurer fra dusty attic er malt med GlimmerGlaze Oil Slick, jeg synes det da lignet støpejern. Elsket den effekten:)
 Det var utrolig mange bilder fom skulle ha plass i albumet, 34 totalt, så jeg har laget en del skulte sider. Her er det en enkel klaff, laget av lokket på konvolutten:)


 Her var også mange bilder som skulle få plass, så her lagde jeg en "brett ned" klaff, for å få plass til flere bilder:) Fant fram mine gode gamle eyeletts og festet med ringer fra Tim Holtz.


En helt enkel bakside tilslutt. Jeg ble ganske fornøyd med albumet til slutt, men angrer på en ting. Skinnbeltet som holder albumet lukket, skulle vært mistet litt på det og, for bedre å passe i fargene... Ja, ja, ingenting å gjøre med det, albumet er levert fra meg:)
Takk for at du holdt ut alle bildene, og håper du likte hva du så:) Ha en fortsatt fin dag:)

søndag 2. september 2012

Copics sommerkonkurranse del 4

Jippi, jeg var så heldig å gå videre til del 4 av http://copicmarkernorge.blogspot.no/sommerkonkurranse!!! Med så mange flinke med, er det virkelig stort at jeg ennå er med...
Oppgave 4 var maskering. Det gjorde jeg mye før, men i disse digitale tider er det blitt mindre av det. Morsomt å finne fram den teknikken igjen:) Jeg gikk i Magnolia-permen min, og fant fram tre stempler jeg ville bruke.

 Her har jeg maskert en bakgrunn og ei jente sammen. Skiltet er stemplet for seg selv, å så klippet ut. Det ble MANGE farger på denne, lista er laaang:)
Hud: E13, E11, E00, E000, E0000, E02
Klær: R17, R14, R12, R11, R00
Sokker, plen: G29, G28, G24, G21, G20, YG95, Yg0000
Sol: Y17, Y15, Y13, Y00, Y0000
Hår, stammer, gjerde, fugl: E47, E44, E43, E42, E41, E40
Himmel: B01, B00, B000, B0000
Trær: YG99, YG97, YG95, YG93, YG91
Krone, sti: E53, E51, E50
Ramme, fugl, skilt: E59, E57, E55, E53, E50
Den siste fuglen farget jeg med: E39, E35, E33 og E30
Alle fuglene fikk litt E02 i kinnene sine.
I tilleg har jeg brukt litt forskjellige farger for å farge regnbuen i bakgrunnen. Her husker jeg ikke hva jeg brukte, da jeg prøvde flere farger oppå hverandre.

Det var mitt bidrag for denne gang, tusen takk for at jeg har fått lov å være med sålangt. Så får jeg bare krysse fingrer for jeg går videre;) 
Nå er det tilbake til mini-albumet jeg holder på med. Myyyyyye mer arbeid enn jeg hadde først tenkt... Men utrolig morro:) Ha en fortsatt god dag:)